Op zoek naar de horloge of het horloge?

de horloge of het horloge
Horloge Lexicon: uitleg over begrippen en technieken Alles over Horloges.
Eenmaal in de horlogekast kan dit gas niet snel genoeg ontsnappen, tenzij het horloge is voorzien van een heliumventiel om het helium uit de horlogekast te laten ontsnappen gedurende het verlagen van de druk in de. Hertz is de eenheid waarmee het aantal trillingen of cycli per seconde wordt aangegeven, veelal afgekort tot hertz Hz en genoemd naar de Duitse Natuurkundige Heinrich Rudolf Hertz.
Horloge 7 definities Encyclo.
een voorwerp waarop de tijd kan worden afgelezen. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/horloge.: Een horloge is een uurwerk of klok. Het woord horloge is afkomstig uit het Frans. Tegenwoordig wordt het woord in het Nederlands vrijwel alleen gebruikt voor een klein, draagbaar uurwerk.
horloge WikiWoordenboek.
Turks: saat tr. Het woord horloge staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd horloge herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
horloge Vertaling Nederlands-Engels.
Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. horloge gemonteerd in een ring.
Horloge Wikipedia.
De eerste horloges bewerken. De voorloper van het horloge is de quadrans. De eerste enigszins betrouwbare mechanische klokken werkten met een slinger. Omdat hierbij de klok stil moet hangen of staan, is zo'n' klok niet bruikbaar op zee of in horloges.
horloge Vertaling Nederlands-Duits.
NL: op volgens mijn horloge DE: nach meiner Uhr. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
Uurwerk / horloge.
1 algemene benaming voor een apparaat dat de tijd aangeeft, zoals een klok of een horloge 2 het raderwerk in een dergelijk apparaat 3 vooral BN horloge, polshorloge; klok, wekker. 1 klein uurwerk, meestal aan de pols gedragen 2 vroeger uurwerk aan een ketting dat in een vestzak meegedragen werd, zakuurwerk.
De" of het horloge? de-of-het.nl.
het horloge / de horloge Is het de of het horloge? Een horloge is een sieraad wat gebruikt wordt om de tijd vanaf te lezen. Wil je gebruik maken van een lidwoord, dan dien je het horloge te zeggen. De horloge is incorrect.
De of het horloge? Welk lidwoord.
Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Bekijk hier de betekenis van horloge. Deutsch: achten auf Bekijk of het der of die achten auf is. Fran├žais: regarder Bekijk of het Le o La regarder is. Jou of jouw: jouw horloge.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: horloge. horl o ge het; o; meervoud: horloges 1 om de pols of in een zak gedragen klokje. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons